Повербанк в Одесі

Почему на SaleCity.me и Ebay.com дешевле? Зачем мне PayPal? Где снять Вебмани? Новичков просим сюда!

Повербанк в Одесі

Сообщение Halk » 28 мар 2023, 10:08

Не можу вибрати повербанк для смартфона і не знаю де його купити в Одесі. Які ваші рекомендації щодо покупки? Які функції повинен мати хороший повербанк? Як довго він зможе тримати мій телефон зарядженим?
Интересующийся
Автор темы

Re: Повербанк в Одесі

Сообщение Romanenko » 28 мар 2023, 10:09

Я використовую повербанк для свого смартфона. Якщо вам потрібен портативний зарядний пристрій, то ви повинні звернути увагу на його місткість. Якщо ви плануєте використовувати його для заряджання декількох пристроїв, то потрібен більш місткий повербанк. Також зверніть увагу на його вагу та розмір, оскільки він повинен бути легким та зручним для перенесення.
Интересующийся

Реклама

Сообщение bumbum » 28 мар 2023, 10:13

Використовую повербанк з ємністю 10000 мАг. Він досить місткий, щоб заряджати мій смартфон на протязі декількох разів, але при цьому легкий та зручний для перенесення. Також, я звертаю увагу на те, чи є в повербанку підтримка швидкої зарядки.
Интересующийся

Сообщение hubusey » 28 мар 2023, 10:14

Halk писал(а):Не можу вибрати повербанк для смартфона і не знаю де його купити в Одесі. Які ваші рекомендації щодо покупки? Які функції повинен мати хороший повербанк? Як довго він зможе тримати мій телефон зарядженим?

Сам був в такій сітуації тому хочу вам порадити купити повербанк в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/universalnye-mobilnye-batarei/ Xiaomi з ємністю 20000 мАг. Він має підтримку швидкої зарядки і може заряджати ваш смартфон до 50% всього за 30 хвилин. Крім того, цей повербанк має велику ємність і може заряджати ваш смартфон до 3 разів підряд.
Він також має два порти для зарядки, що дозволяє вам заряджати декілька пристроїв одночасно. Повербанк Xiaomi також легкий та зручний для перенесення, що робить його ідеальним вибором для подорожей.
Изображение
Учитель

Вернуться в Почемучка